Sök Sök
Meny Meny

Logga in

- Anpassa textstorlek +

Rekryteringsombudsman

Lärarnas Riksförbund söker två rekryteringsombudsmän, en för Storstockholm och en för Västra Götaland.

Nu samlar vi våra styrkor för att förbättra villkoren för skolan och för alla som arbetar med att förmedla kunskap. Fler behöver få reda på att Lärarnas Riksförbund är det naturliga valet för akademiker och behöriga lärare och vi behöver dig som vill göra oss ännu bättre.

Nu söker vi två rekryteringsombudsmän, en för Storstockholm och en för Västra Götaland. Arbetet som rekryteringsombudsman är omväxlande och stimulerande, med stort eget ansvar för planering och uppföljning.

Vi söker dig som har lätt för att knyta kontakter och sprida positiv energi och som lätt kan förmedla kunskap om varför man ska vara med i Lärarnas Riksförbund.

Arbetsuppgifter

Din arbetsuppgift blir att öka medlemsantalet genom uppsökande verksamhet på skolor samt att organisera facklig verksamhet där sådan saknas. Du kommer även att fungera som stöd till våra kommunföreningar genom att kunna ge tips och råd kring rekrytering. I rollen ingår även visst deltagande på olika mässor och mötesplatser.

Din bakgrund

Du ska vara drivande, initiativrik och strukturerad. Du ska också vara väl insatt i lärarfrågor och ha akademisk examen, vi ser gärna att du är legitimerad lärare. Självklart delar du förbundets värderingar. Körkort och gärna tillgång till bil.

Om tjänsten

Tjänsterna är på heltid och är tidsbegränsade till ett år, med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av marknadsstrateg Annette Wärme på telefon 070-262 33 81.

Ansökan

Ansökan i form av personligt brev och cv insänds senast 20 april 2017 till HR-ansvarig Berit Niklasson Weber under adress berit.niklasson@lr.se.

 

Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Berit Niklasson

Sidan senast uppdaterad: 2017-03-16 13.30