Sök Sök
Meny Meny

Logga in

Tävlingsregler

Dela din bild från Bokmässan 22-25 september 2016 på Instagram, där någon av Frekens robotar finns med på något sätt, och du är med och tävlar om tio stycken robotpaket (bestående av robot och en bok)

Så tävlar du

För att vara med i Frekens och Lärarnas Riksförbunds (medarrangör) tävling behöver du ladda upp en bild med hashtagen #frekenrobot på Instagram, samt motivera varför just du ska vinna. Tio vinnare utses under perioden 22-25 september 2016.

Vinsten

Vinsterna består av en robot samt bok till ett värde av 1260 kronor. Vinsten kan ej lösas in mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten är personlig och kan inte överlåtas.

Vem kan delta

För att delta krävs att man har ett Instagramkonto. Har man ett privat Instagramkonto krävs att man börjar följa Freken AB på Instagram och tillåter att Freken AB börjar följa en för att Freken AB samt Lärarnas Riksförbund skall kunna se bidraget.

Allmänt

Tävlingen arrangeras av Freken AB, Högmoravägen 60, 138 36 Älta samt Lärarnas Riksförbund (medarrangör), Sveavägen 50, 103 69 Stockholm, Sverige. Tävlingen är inte sponsrad, sanktionerad, administrerad eller associerad med Instagram på något sätt. Freken AB samt Lärarnas Riksförbund ansvarar inte för eventuella teknikproblem som medför att man inte kan medverka i tävlingen. Freken AB vill uppmärksamma deltagare om att all information på Instagram är offentlig om man har ett offentligt konto. I och med att en bild laddas upp på Instagram i tävlingssyfte med ovan nämnd hashtag ges Freken AB samt Lärarnas Riksförbund rätten att återanvända bildmaterialet i informations- och/eller marknadsföringssyfte.

Freken AB samt Lärarnas Riksförbund tar avstånd från allt bildmaterial med stötande, kränkande, olämpligt eller rasistiskt innehåll av någon form. Freken AB samt Lärarnas Riksförbund följer också Instagrams allmänna villkor och regler: http://instagram.com/about/legal/terms/.

Vinnare

Freken AB samt Lärarnas Riksförbund förbehåller sig rätten att välja tävlingens vinnare. Hur denne vinnare väljs kan ej bestridas av tävlande. Vinnaren kontaktas av Freken AB på Instagram via Instagram Direct för att erhålla nödvändiga kontaktuppgifter till vinnaren. För att se dina Directmeddelanden klicka på symbolen i övre högra hörnet när du är i newsfeed-läget. Om Freken AB kontaktar dig får du en förfrågan och måste acceptera att Freken AB kontaktar dig. När du gjort det får du en bild med information om hur du ska kontakta oss för att erhålla din vinst. Vinnaren måste återkomma till Freken AB inom 10 dagar! I det fall vinnaren inte kontaktat Freken AB inom 10 dagar förbehåller sig Freken AB samt Lärarnas Riksförbund rätten att välja en ny vinnare. Du är med och tävlar med ett bidrag per dag, perioden 22-25 september. Vinnarna meddelas senast den 3 oktober 2016.


Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Helena Linge

Sidan senast uppdaterad: 2016-10-03 14.46