Sök Sök
Meny Meny

Logga in

- Anpassa textstorlek +

Karriärrådgivning

Vill du utvecklas i ditt arbete? Få tips på hur du kan utveckla dina styrkor och dina talanger i din lärar- eller vägledarroll?

Du som är medlem i Lärarnas Riksförbund erbjuds kostnadfritt granskning av din jobbansökan, intervjuträning eller karriärrådgivning.

Som medlem kan välja en av nedanstående tjänster kostnadsfritt.


Granskning av ditt cv och din ansökan

Vill du förbättra ditt cv och ansökningsbrev? Vi hjälper dig med granskning av ditt cv och din ansökan, och du får återkoppling med förslag till förändringar som kan öka dina chanser att få tjänsten. Du behöver skriva ett färdigt utkast som du kan utgå ifrån. Det, samt eventuell platsannons, skickar du till angiven mejladress som du får i bokningsbekräftelsen.

Intervjuträning

Ska du snart på anställningsintervju? Intervjun är ett tillfälle som inte går i repris, ju bättre förberedd du är desto större chanser har du att lyckas. Genom Lärarnas Riksförbund kan du som är medlem få möjlighet att träna på intervjusituationen tillsammans med ett proffs. När du anmält dig till tjänsten i formuläret nedan så kommer du få kontakt med våra coacher för att boka en telefontid.

Karriärcoachning

Behöver du få inspiration, ökad motivation, engagemang och förnyelse i jobbet eller yrkeslivet? Du som är medlem får möjlighet att prata med en karriärcoach som kan hjälpa dig till bättre självinsikt, personlig utveckling, tydligare mål och en bra utvecklingsplan som tar dig framåt.  

Du måste logga in för att ta del av denna medlemstjänst.

Rapportera fel på sidan

Kontrollfråga - fyll i fältet nedan med texten som visas i bilden *

Tipsa en vän om artikeln

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Angelica Nylöf

Sidan senast uppdaterad: 2016-05-31 14.10

Det har blivit ännu tydligare att skolan är en institution som bär demokratin och att utbildningen, både för elever och lärarstudenter, måste hålla en hög kvalitet. Lärarnas Riksförbunds ordförande Ås...