Sök Sök
Meny Meny

Logga in

Frida fick lära sig om lärares skyldigheter och rättigheter.

Frida Påhlson läser till lärare

För mig är det viktigt att lärare och studie- och yrkesvägledare har en stark gemensam röst. Den rösten behövs för att kunna påverka vår arbetssituation och skolans struktur.

För att utveckla en stark röst krävs engagerade medlemmar vars röster tas tillvara på inom förbundet. Det upplever jag att LR gör vilket leder till mitt medlemskap här. För att forma en bättre skola måste vi arbeta tillsammans.

Tack vare mitt medlemskap i LR Stud har jag fått lära mig mycket om lärares skyldigheter och rättigheter. Jag känner mig förberedd inför många svåra situationer som jag kommer att ställas inför i min yrkesroll. Genom att ha deltagit vid konferenser och utbildningar har jag fått lära mig mycket jag saknat i min ordinarie utbildning. Jag har även haft förmånen att träffa studenter från landets olika lärosäten och fått en insikt i hur olika våra utbildningar ser samt vad studenter önskar lära sig mer av inför yrkeslivet. LR har alltid varit väldigt lyhörda och erbjudit oss studenter mycket nyttiga kunskaper inför framtiden. Det viktigaste med mitt medlemskap i LR Stud är att det fått mig att inse hur mycket det faktiskt går att påverka!


Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Annette Wärme

Sidan senast uppdaterad: 2015-05-18 21.08