Sök Sök
Meny Meny

Logga in

- Anpassa textstorlek +

Karriärrådgivning

Vill du utvecklas i ditt arbete? Få tips på hur du kan utveckla dina styrkor och dina talanger i din lärar- eller vägledarroll?

Du som är medlem i Lärarnas Riksförbund erbjuds granskning av din jobbansökan, intervjuträning eller karriärrådgivning. Tjänstens värde är 1500 kronor men är kostnadsfri för dig som medlem.

Som medlem kan välja en av nedanstående tjänster kostnadsfritt:

Individuell CV- och brevgranskning/LinkedIn granskning

Vill du förbättra ditt cv och ansökningsbrev? Vi hjälper dig med granskning av ditt cv och din ansökan, och du får återkoppling med förslag till förändringar som kan öka dina chanser att få tjänsten. Du behöver skriva ett färdigt utkast som du kan utgå ifrån. LinkedIn profil – skapa en tydlig och intresseväckande LinkedIn profil – tips och råd. Det, samt eventuell platsannons, skickar du till angiven mejladress som du får i bokningsbekräftelsen.

Intervjuträning – träna och förbered dig för intervjun

Ska du snart på anställningsintervju? Intervjun är ett tillfälle som inte går i repris, ju bättre förberedd du är desto större chanser har du att lyckas. Genom Lärarnas Riksförbund kan du som är medlem få möjlighet att träna på intervjusituationen tillsammans med ett proffs. När du anmält dig till tjänsten i formuläret nedan så kommer du få kontakt med våra karriärcoacher för att boka en telefontid.

Vägledning och personlig utveckling

Behöver du få inspiration, ökad motivation, engagemang och förnyelse i jobbet eller yrkeslivet? Du som är medlem får möjlighet att prata med en karriärcoach som kan hjälpa dig till bättre självinsikt, personlig utveckling, tydligare mål och en bra utvecklingsplan som tar dig framåt. 

Arbetsplanering och arbetssituation

Behöver du förbereda dig för nästa utvecklingssamtal med din chef och vill veta hur du tydligare kan uttrycka dig?
Planera för lönesamtalet? Stöd i att hitta motivationen och engagemanget igen?

 

Du måste logga in för att ta del av denna medlemstjänst.

Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Annette Wärme

Sidan senast uppdaterad: 2018-02-08 12.28

Är din kollega nästa vinnare av Guldäpplet? Ta dig en funderare – kanske finns det en tänkbar vinnare av utmärkelsen i din närhet, kanske på din skola? Eller är det din gamla kompis från lärarutbildni...