Sök Sök
Meny Meny

Logga in

- Anpassa textstorlek +

Medlemsrabatter från många välkända butiker och märken

Som medlem i Lärarnas Riksförbund har du tillgång till ett stort antal rabatter på produkter och tjänster från många välkända butiker, kedjor och varumärken.

Rabatter för dig som medlem

Medlemmar i Lärarnas Riksförbund har tillgång till tjänsten benifyDeals som hanterar alla rabatter. Vissa rabatter gäller alltid, andra är tillfälliga erbjudanden.

Alla dina medlemsrabatter i appen Benify

Du som är medlem i Lärarnas Riksförbund har möjligheten att skaffa appen Benify Sweden för att få tillgång till alla benifyDeals medlems­rabatter direkt i din telefon. För att få tillgång till butiks- och webb­erbjudanden laddar du ned benifyDeals app – Benify Sweden. Appen är personlig för dig som medlem och du behöver därför ansöka om inloggningsuppgifter för att få tillgång till inloggningen på appen.

Logga in för att se alla erbjudanden och rabatter:

När du loggar in får du tillgång till samtliga rabatter genom en länk. Genom att klicka på länken kan du läsa mer om rabatterna.

Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Annette Wärme

Sidan senast uppdaterad: 2018-02-06 11.14

Fler medlemsförmåner

www.lr.se/medlemsformaner håller dig uppdaterad om andra aktuella erbjudanden för dig som är medlem i Lärarnas Riksförbund.


”Både lärare och annan skolpersonal är ofta medvetna om vad det finns för behov, men resurserna finns alldeles för sällan. Så att göra en sån här skyndsam utredning är bra men då måste man också tills...