Sök Sök
Meny Meny

Logga in

- Anpassa textstorlek +

Medlemsrabatter

Som medlem i Lärarnas Riksförbund har du tillgång till hundratals rabatter på produkter och tjänster från flera kända och attraktiva butiker.

Rabatter för dig som medlem

Medlemmar i Lärarnas Riksförbund har tillgång till tjänsten Personalkortets alla rabatter. Vissa erbjudanden är långsiktiga, andra av mer tillfällig karaktär.

Alla dina medlemsrabatter i appen Benify

Du som är medlem i Lärarnas Riksförbund har möjligheten att skaffa appen Benify Sweden för att få tillgång till alla personalkortets medlemsrabatter direkt i din telefon. För att få tillgång till butiks- och webberbjudanden laddar du ned Personalkortets app - Benify Sweden. Appen är personlig för dig som medlem och du behöver därför ansöka om inloggningsuppgifter för att få tillgång till inloggningen på appen.

 

Logga in för att se alla erbjudanden och rabatter:

När du loggar in får du tillgång till samtliga rabatter genom en länk. Genom att klicka på länken kan du läsa mer om rabatterna.

Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Annette Wärme

Sidan senast uppdaterad: 2017-04-25 10.27

Fler medlemsförmåner

www.lr.se/medlemsformaner håller dig uppdaterad om andra aktuella erbjudanden för sig som medlem hos oss.

En uppgift om potenser indelad i tre delar tipsar #ämnesspanare Nicklas Mörk om. Eleverna ska först upptäcka ett fel, därefter rätta det och till sist motivera sin egen lösning.