Sök Sök
Meny Meny

Logga in

Kurser

För att Lärarnas Riksförbund ska stå starkt, krävs att vi representeras av kunniga ombud. Det är även viktigt att du som medlem känner till dina rättigheter och skyldigheter som anställd. Under året anordnas flera utbildningar, informationskvällar och föreläsningar i Skåne.

 Du kommer att kunna anmäla dig till våra kurser i takt med att kursmaterial, bokningar osv spikas. Planen för höstens kurser ser ut så här:
Facklig grundkurs dag 1-2: 15-16 oktober (mån-tis vecka 42)
Facklig grundkurs dag 3: 28 november (onsdag v 48)
Kurs för KO/bKO första veckan i december (beslutas i detalj i augusti)

Hur loggar jag in?

Du loggar in med ditt personnummer och ditt medlemsnummer. Om du varit inloggad tidigare, kan du ha bytt lösenord från ditt medlemsnummer till något som är lättare att komma ihåg. Om du tappat bort dina inloggningsuppgifter går det bra att kontakta medlemsjouren på medlem@lr.se, alternativt ringa 08 - 613 27 27.

Anmälan

Om du anmäler dig till en aktivitet där någon slags förtäring ingår, måste du ange behov av specialkost vid anmälan. Om du har extremt svår allergi kan det vara bra om du själv kontaktar kursstället och talar med den matansvarige. Vid förhinder efter anmälan uppskattar vi om du skickar en avanmälan. Om du inte avanmäler när det handlar om övernattning kommer din kommunförening att debiteras kostnaden.

Tjänstledig för kurs

Begär tjänstledighet utan löneavdrag för fackliga kurser enligt FFM-lagen. Kontrollera att du är anmäld som facklig förtroendeman — villkor för att bli tjänstledig utan löneavdrag. Medlemsaktiviteter ligger alltid kvällstid.

Resor till kurs

Kostnad för färdbiljett eller bilersättning (1,85 kr per km) ersätts av distriktet. Medtag uppgift om kontonummer. Samåkning är bra för miljön OCH för distriktets ekonomi! Lista med anmälda skickas ut till de anmälda efter sista anmälningsdag och ni kan då se vilka det går att samåka med. Det utgår ingen reseersättning för medlemsaktiviteter.


Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Fredrik Andersson

Sidan senast uppdaterad: 2018-08-12 19.38

Ansvarig redaktör för sidan: Peter Käll