Logga in

Skidresa till Romme

Träningsverk i låren och man kan ana skidglasögonbrännan i ansiktet på en del medlemmar. Detta på grund av att LR Stud Södertörn och LR Stud Stockholm åkte på skidresa till Romme. När väl alla kommit upp i backen bröt solen igenom och en fantastisk skiddag förlöpte innan bussen for hem igen. 
Romme Alpin
LR Stud Södertörn är inte helt startade än men LR Södertörn ordnade en skidresa för studerandemedlemmarna till Romme. Även grannföreningen Stockholm blev medbjudna, mycket trevligt initiativ. Bussen avgick från centralen 07:00 så det blev en tidig morgon. Naturligtvis kunde Freddy Grip inte låta bli mikrofonen utan förklarade varför LR Stud är det självklara valet och vad en aktiv förening kan erbjuda.

Väl framme i Dalarna och Romme så travade gruppen iväg till skiduthyrningen. Här tog Peter Milton sitt ansvar som förebild och tog på sig hjälmen, trots att det var väldigt lite folk var det en hel del ungdomar där, har andra delar av Sverige sportlov en annan vecka månne? Väl uppe i backen bröt solen igenom och det var helt underbart att susa ner för de nästan tomma backarna i vårsolen.

Nackdelen med den värmande solen var att snön blev likt sorbet inför den avslutande skidåkningen men det räckte inte för att sänka den här härliga dagen. Kvittot på att alla haft en hejdundrande skiddag erhölls då stora delar av bussen slumrade till medan chauffören Leif med stark och säker hand framförde bussen hem.

LR Stud Stockholm vill tacka alla medverkande, arrangörer och framförallt Gill Lagerberg för en angenäm skidresa.

Freddy Grip

Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Isak Skogstad

Sidan senast uppdaterad: 2011-03-09 19.53