Vad är väl ett årsmöte …

Publicerad Av

... det kan ju vara trist och tråkigt och ...

askungen

... alldeles, alldeles underbart!


lr stud stockhom

För vad är väl ett årsmöte egentligen?

För vissa är det säkert ett nödvändigt ont som man så fort som möjligt vill få överstökat för att kunna fokusera på den kampanj, planering av aktivitet, ihopknåpande av debattartikel eller vad man nu än är mitt uppe i!

Men mitt i all denna aktivism och engagemang för att förbättra vår utbildning och kommande yrke, är det är otroligt värdefullt att samlas och på djupet diskutera - vad är det vi har gjort egentligen? En ordentlig tillbakablick över det gångna verksamhetsåret kan också ge perspektiv framåt - ska vi fortsätta att göra såhär, vad fungerade och vad fungerade inte?

Sedan är ju årsmötet förstås även ett fantastiskt tillfälle att mötas upp med andra engagerade, utbyta erfarenheter och diskutera såväl skolpolitiska frågor på riksnivå som vad LR Stud Stockholm gör lokalt. Att så många nya engagerat sig under året gör förstås att diskussionerna aldrig blir gamla, det är alltid några som kommer med nya infallsvinklar som får en att tänka - ja, varför har vi inte gjort sååå förut!?

lr stud sthlm

Även om den skolpolitiska debatten knappast är att jämställas med en bal på slottet i dagsläget, kommer vi ikväll att ha vår egen. Till häst och vagn, i en pumpa eller från tunnelbanan - ikväll är medlemskap i LR Stud Stockholm din glassko!

Lina Westerlund
Ordförande LR Stud Stockholm


Lina Westerlund

Högstadielärare i svenska, historia och religion. Tidigare engagerad lärarstudent och ordförande i LR Stud Stockholm 2014-2015.

Mejla