Pär Lager föreläser exklusivt för medlemmar inom Saco

Lära att lära – din viktigaste förmåga – Pär Lager

En föreläsning från akademikerveckan VT 2021

Uppdaterad

När halveringstiden för kunskap är 5 år, blir förmågan att lär nytt den kanske viktigaste av alla. Men hur lär man sig riktigt smart och effektfullt?

Den här föreläsningen kan vi bara erbjuda för medlemmar. Logga in för att ta del av föreläsningen i sin helhet.


I föreläsningen presenteras en konkret modell i fyra steg. Från inställning och nyfikenhet till att hitta sin egen lärstil och identifiera sitt eget behov av kompetensutveckling samt tipsen för att få lärande att hända. Med lite mer kunskap och praktiska tips, kan du ta ditt eget lärande till nästa nivå.


Om föreläsaren Pär Lager

Pär Lager är en av Sveriges ledande personer inom innovation och trender kring kompetens­utveckling och lärande. Pär arbetar i flera styrelser, som rådgivare inom ledarskap och kompetens­utveckling samt skriver böcker och föreläser. Tidigare har Pär bland annat varit VD för Berghs School of Communication, medgrundare och styrelseordförande för Academy, chef för omvärldsanalys och strategi på Svenska Spel, chef för affärsutveckling på Observer/Sifo och politiskt sakkunnig i Utbildningsdepartementet

Om föreläsningarna

Under akademikerveckan 2021 så erbjöds föreläsningar om ledarskap lärande och kompetensutveckling:

Föreläsningarna spelades in och kan nu visas exklusivt för medlemmar inom Saco, där Lärarnas Riksförbund är ett av de största fackförbunden.