Pär Lager föreläser exklusivt för medlemmar inom Saco

Smart och effektfullt lärande för dig - Pär Lager

En föreläsning från akademikerveckan VT 2021

Uppdaterad

Möjligheterna till smart kompetensutveckling och lärande har fullständigt exploderat de senaste 10 åren. Men vilka är de smartaste sätten som stärker dig i din nuvarande yrkesroll, och nästa?

Den här föreläsningen kan vi bara erbjuda för medlemmar, Logga in för att ta del av föreläsningen i sin helhet.


I föreläsningen presenteras hur det viktiga vardagslärandet kan göras ännu bättre och hur lärandet i kurser och utbildningar kan innoveras och bli ännu mer effektfullt. Det blir smarta metoder, praktiska lästips och massor av exempel på vardagslärande, kurser och utbildningar.


Om föreläsaren Pär Lager

Pär Lager är en av Sveriges ledande personer inom innovation och trender kring kompetens­utveckling och lärande. Pär arbetar i flera styrelser, som rådgivare inom ledarskap och kompetens­utveckling samt skriver böcker och föreläser. Tidigare har Pär bland annat varit VD för Berghs School of Communication, medgrundare och styrelseordförande för Academy, chef för omvärldsanalys och strategi på Svenska Spel, chef för affärsutveckling på Observer/Sifo och politiskt sakkunnig i Utbildningsdepartementet

Om föreläsningarna

Under akademikerveckan 2021 så erbjöds föreläsningar om ledarskap lärande och kompetensutveckling:

Föreläsningarna spelades in och kan nu visas exklusivt för medlemmar inom Saco, där Lärarnas Riksförbund är ett av de största fackförbunden.