Kontakta LR Stud

Lärarnas Riksförbunds studerandeförening LR Stud samlar de medlemmar som studerar och som avser att bli lärare eller studie- och yrkesvägledare.

För kontakt är det i första hand styrelsens mejladress cs@stud.lr.se som ska användas. Rör din fråga ditt medlemskap i Lärarnas Riksförbund eller LR Stud kontaktar du Medlemsenheten.


Aktiva lokalföreningar

LR Stud Lund

Mejla

LR Stud Umeå

Mejla

LR Stud Halmstad

Mejla

LR Stud Gävle

Mejla

LR Stud Malmö

Mejla

LR Stud Stockholm

Mejla

LR Stud Uppsala

Mejla

Lärarnas Riksförbunds studerandemedlemmar, och studerandeföreningar finns på flera av de Sveriges universitets- och högskoleorter.

Studerandeföreningen LR Stud är partipolitiskt obundet och arbetar aktivt med frågor som är viktiga för dig som studerar till att bli lärare eller studie- och yrkesvägledare.

Här kan du läsa mer om fördelarna med att vara studerandemedlem i Lärarnas Riksförbund.

Saknar du ditt lärosäte i listan?

Ta kontakt med LR Studs Centrala Styrelse som hjälper till med hur du gör för att engagera dig och starta en lokalförening på din studieort.


Stöd och råd för dig som är student

Stöd och råd för dig som är student

Du är skolans framtid och utbildar dig till något mycket viktigt. Vi ger dig stöd och råd på vägen och ditt medlemskap ger dig möjligheter att vara en...

Här hittar du stödmaterial
Bli engagerad studerandemedlem

Bli engagerad studerandemedlem

När du är studerandemedlem hos oss är du också välkommen att bli en mer aktiv hos oss, antingen vid din högskola eller på central nivå.

Bli fackligt aktiv som student