Medlemsjouren finns för dig!

Svarar på dina fackliga frågor, frågor om din anställning och dina anställningsvillkor och ger dig upplysningar om din trygghet som medlem hos oss.

Medlemsjouren finns för dig!

Har du frågor eller funderingar kring dina rättigheter och skyldigheter som lärare eller studie- och yrkesvägledare? Eller undrar du kring din arbetstid eller arbetsmiljö?

Medlemsjouren svarar på dina fackliga frågor om din anställning, dina arbetsvillkor och din trygghet som medlem hos oss. Medlemsjouren finns för dig, kontakta oss antingen per mejl eller per telefon.

Medlems­JOUREN

Svarar på dina fackliga frågor om din anställning, dina anställningsvillkor och din trygghet som medlem hos oss.

FAQ med anledning av corona

FAQ med anledning av corona

Här har vi samlat ett antal frågor, svar och länkar för dig som arbetar som, eller studerar till, lärare, studie- och yrkesvägledare.

Att tänka på med anledning av pandemin

KONTAKTA OSS MED e-post

Använd gärna det här formuläret, med valbara ämnesområden, så är du säker på att ditt meddelande kommer fram till rätt person.Bli medlem i Lärarnas Riksförbund

I dessa tider är det extra viktigt att vara fackligt ansluten, så att du får trygghet och hjälp av våra experter när du behöver det – i små och stora frågor. Du får också större ekonomisk trygghet genom a-kassa, inkomstförsäkring och andra förmånliga försäkringar.

Gå med oss i Lärarnas Riksförbund NU!