Logga in

- Anpassa textstorlek +

Internationellt samarbete inlett

På konventet i mars fick LR Studs Centrala Styrelse till uppgift att utreda möjligheterna för ett nytt internationellt samarbete. Vi är där nu!

Tillsammans med våra motsvarigheter i Danmark, Norge och Finland är vi i uppstarten av ett nytt samarbete för att utbyta tankar och idéer kring frågor kopplade till gemensamma intressen såsom engagemang, fackliga frågor, utbildningarnas utformning och våra kommande yrken!

I Centrala Styrelsen är det den internationella arbetsgruppen som jobbar med dessa frågor men vi är mycket intresserade av att höra vad ni medlemmar tycker och tänker kring arbetet. Därför kommer vi att öppna upp en ny del i det öppna forumet "LR Stud tycker till" där vi välkomnar alla att göra sin röst hörd vad gäller internationella moment som känns relevanta.

I samband med Bolognakonferensen som var i november fick vi också möjlighet att prata mer med representanterna från Lærerstuderendes Landskreds, lärarfacket i Danmarks studerandeförening. Mötet var mycket givande - vi har mycket att diskutera och lära av varandra vilket bådar mycket gått inför framtiden och den stundande inledningen av det nya nordiska samarbetet!

Vill du vara med och påverka samt hålla dig uppdaterad i LR Studs internationella frågor - gör din röst hörd på forumet.

Vi hörs!

Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Isak Skogstad

Sidan senast uppdaterad: 2017-04-12 16.03