Logga in

- Anpassa textstorlek +

Ny styrelse vald under konventet

Den sista februari var det äntligen dags igen för LR Studs högst beslutande organ. Under tre dagar skulle det föregående verksamhetsåret avslutas, motioner och propositioner diskuteras och avhandlas samt en ny styrelse skulle väljas.

Debatterna och förhandlingarna leddes av det skickliga mötespresidiet där både Helena Linge och Pontus Bäckström gjorde comeback. Åsiktstorgen var under lördagen var välfyllda och fulla av diskussioner kring verksamhetsplan, budget och de motioner som hade skickats in från medlemmarna. En av de hetaste frågorna under åsiktstorgen var hur budgetöverskottet skulle hanteras. Lena Lundbergs minnesfond var det förslag som diskuterades mest. Även den externa fokusfrågan var uppe för debatt. Den externa frågan kommer för verksamhetsåret vara ”Kopplingen mellan utbildning och yrkesliv - likvärdig utbildning” och den interna fokusfrågan är ”Fler lokalföreningar”

Under lördagskvällen så tackades den avgående styrelsen av och Freddy Grip fick uppleva sin sista kväll som ordförande för LR Stud. Under söndagen valdes en ny styrelse som ska arbeta med den verksamhetsplan som antogs på konventet. Elina Halvarsson blev vald till ny ordförande och höll ett inspirerande tacktal. Konventet 2014 var rikt på deltagare, diskussioner och demokrati. Tack för det här året.

Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Isak Skogstad

Sidan senast uppdaterad: 2017-06-13 14.20

Den nya centrala styrelsen består av:

Elina Halvarsson, ordförande

Robert Ljungquist, vice ordförande

Gustav Kristiansson, kassör

Sebastian Malmberg, LR Stud-representant i
Förbundsstyrelsen

Jasmin Andersson, ledamot

Fredrik Stillerud, ledamot

Lina Westerlund, ledamot

Erika Rengbrand, suppleant

Kristoffer Stenlund, suppleant