Logga in

Workshop

Som sista moment innan helgens slut, delas konferensdeltagarna in i två grupper. En grupp med redan aktiva LR Studare och en grupp för de nya medlemmarna.
Elise berättar om LR Studs fokusfrågor

Elise berättar om LR Studs fokusfrågor

Den senare gruppen leddes av Mattias Samuelsson och Veronika Henriksson, båda ledamöter i CS. Deltagarna fick en liten kort introduktion till vad facket är och vad vi i LR gör? Deltagarna fick sedan sitta i små grupper för att diskutera detta. "Det var kul att se att det fanns ett stort intresse, vi fick väldigt mycket frågor och det drog över tiden, vilket bara visar på ett stort engagemang", säger Mattias.

Elise Ling, Erik Reinert och Alexandra Havik från CS håller i passet för de aktiva LR Studarna. Det Elise, Erik och Alexandra går igenom med deltagarna är LR Studs fokusfrågor, information om hur rekryteringen har gått på de olika orterna, arbetsordningen och det diskuteras hur LR Stud kan fortstätta att arbeta med årets fokusfrågor: "Engagerad hellre än likgiltig" och "Förstatligandet av den kommunala ungdomsskolan".  Deltagarna ger exempel på hur man kan arbeta för att öka engagemanget bland LR Studare samt hur man kan driva frågan om förstatligandet på lokal och central nivå.

Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Isak Skogstad

Sidan senast uppdaterad: 2013-01-10 10.51