Examensgåva

Ledarskap i klassrummet och skolan

Som nyexaminerad medlem betalar du endast 50 kronor i månaden första året, mot ordinarie avgift som är 310 kronor i månaden, inklusive tidningen Skolvärlden.

Villkor för examensgåvan

Efter din andra månadsinbetalning som ordinarie medlem får du e-boken ”Konstruktivt ledarskap i klassrummet och skolan” av Stefan Hertz, som är en av våra mest populära föreläsare. E-boken kommer att skickas till den mejladress du gett till förbundet. På LR.se/min-sida kan du se vilken mejladress som du lämnat.

E-boken kommer att skickas ut mellan perioden mars – april 2022. Lärarnas Riksförbund förbehåller sig rätten att vid behov skicka en annan likvärdig bok, ändra tävlingsvillkoren eller avbryta erbjudandet. Förbundet ansvarar ej för om boken inte laddats ned inom utsatt tid.

För att kunna ta del av erbjudandet behöver du vara studerandemedlem i Lärarnas Riksförbund vid examenstillfället. 

Anmäl dig att även betala via autogiro — tävla om tio Apple AirPods

Tävlingen avslutas den 30 april 2022. Vinnarna kommer att bli meddelade via den e-post de angivit till förbundet senast den 31 maj 2022.

Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Om vinnaren inte har återkopplat inom en vecka efter att vinnarmejl gått ut förbehåller sig Lärarnas Riksförbund rätten att utse en ny vinnare. Beslutet kan inte överklagas.

Vid eventuella tveksamheter gällande tävlingen, villkor och dylikt, åligger det alltid den tävlande att kontrollera vad som gäller. Vinnarna ansvarar själva för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

Vinnarna kommer att med för- och efternamn samt ort publiceras på denna sida. 


Uppdaterad