Skolvärlden granskar och ger fördjupning i aktuella frågor

Varje månad i brevlådan, varje dag på Skolvärlden.se

Du som är medlem i Lärarnas Riksförbund får medlemstidningen Skolvärlden i brevlådan utan extra kostnad tio gånger om året. Varannan vecka kommer även ett digitalt nyhetsbrev. Och webbtidningen uppdateras dagligen.

Skolvärlden omslag

Aktuella skolnyheter på papper, på webb och via e-post

Skolvärlden är Lärarnas Riks­förbunds medlemstidning som utkommer med tio nummer per år (varje månad utom på sommaren). Tidningen är ett modernt månadsmagasin som granskar skolan och dess olika aktörer, ger fördjupning i aktuella skol­frågor och kommer med praktiska tips som är till nytta i ditt yrkesliv. I varje nummer ingår åtta medlemssidor med information från förbundet till dig som är medlem.

Skolvarlden.se Länk till annan webbplats. kan du varje dag följa debatten kring skolan och sidan uppdateras kontinuerligt med dagsfärska nyheter. Du kan också fylla i din e-postadress och prenumerera på Skolvärldens nyhetsbrev. Länk till annan webbplats.

Skolvärlden finns även på Twitter, Länk till annan webbplats. Facebook Länk till annan webbplats. och Youtube. Länk till annan webbplats.


”Vi är på lärarnas och syvarnas sida. Du möter oss varje dag på skolvärlden.se, Facebook och Twitter – och varje månad i magasinet Skolvärlden.”

Jonas Fond, chefredaktör


Samlade tips och råd från Skolvärldens medlemssidor

Medlemssidorna i tidningen Skolvärlden finns som särtryck. Här hittar du fackliga råd som hjälper dig i arbets­livet. Lön, arbetstid, ledighet, jobbsök och mycket annat. Vi skriver också om medlems­förmåner och tipsar om mer material att läsa eller lyssna på. Ladda ned och läs på datorn eller läsplattan! Du kan även beställa ett fysiskt exemplar från webbutiken. Länk till annan webbplats.