Halva priset på internationella lärarkortet (ITIC)

Tillgång till tusentals rabatter när du är ute och reser

Ska du ut och resa? Det internationella lärarkortet ITIC öppnar dörrar till över 40 000 produkter, tjänster och upplevelser runt om i världen. Som medlem får du det digitala kortet för halva priset.

Kilroy resebild. Foto: Simon English

Ett officiellt yrkesbevis som öppnar dörrar runt om i världen

Lärarnas Riksförbund erbjuder dig som medlem det internationella lärarkortet (ITIC-kortet) till rabatterat pris i samarbete med reseföretaget KILROY. ITIC-kortet togs fram för att göra det enklare och billigare för lärare att resa.

Genom att ha ett officiellt bevis på ditt yrke som lärare, öppnar ITIC-kortet dörrar till tiotusentals rabatter och förmånerlänk till annan webbplats runt om i världen.

Som medlem hos Lärarnas Riksförbund betalar du endast 75 kronor (ordinarie pris 150 kronor) för det digitala ITIC-kortet. Via appen ISIC Benefitslänk till annan webbplats kan du därefter aktivera ditt digitala kort och söka på förmåner runt om i världen.

Även du som är studie- och yrkesvägledare kan få tillgång till kortet om du utnyttjar denna medlemsrabatt.

Om internationella lärarkortet (ITIC)

ISIC:s app finns i Appstore och Google Play
ISIC-appen innehåller det digitala internationella lärarkortet ITIC

Logga in för att få rabatten

Logga in här och följ instruktionerna för att få din rabattkod.

”Innehavare med ITIC-kort får företräde till över 40 000 produkter, tjänster eller upplevelser. Fördelarna sträcker sig från underhållning, mjukvara och resor till mat, museer, kurser och sportaktiviteter.”

ISIC om fördelarna med ITIC-kortet

Mer inom ämnet


Uppdaterad