Tillfälliga rabatter och kampanjer

Säsongsbetonade erbjudanden och medlemsrabatter

Här hittar du information om tidsbegränsade erbjudanden när det finns sådana. Det kan handla om rabatt på inträdet till mässor, mötesplatser och seminarier, exempelvis inför Bokmässan i Göteborg.

Konferens lärarskap

Medlemsrabatt på Konferens lärarskap

Som medlem får du rabatt på biljetten till Konferens lärarskap.länk till annan webbplats Denna efter­middags­konferens med Eva Bergman, Skol­forsk­nings­institutet, äger rum på Elite Marina Tower, Kvarnholmen i Stockholm (Nacka), mån­dagen 14 december kl 15:00–17:30.

Presentation av en forskningsrapport följs av workshop och diskussioner om hur man kan tänka kring ”kateder­under­visning” och elev­centrerad under­visning. I vilka situationer är det ena eller det andra mer lämpligt?

Läs mer om Konferens lärarskap här.länk till annan webbplats Ta del av rabatten genom att logga in här intill.

Konferensen kostar 539 kronor för dig som medlem. Ordinarie pris är 599 kronor fram till 13 november, därefter 899 kronor. Som medlem får du alltså 10–40 procents rabatt. Moms tillkommer. Logga in nedan för att ta del av rabattkoden.


”Som medlem har du tillgång till mängder av rabatter och förmåner. En del är tillfälliga och säsongsbetonade. Håll koll på denna sida och på Benify Deals så att du inte missar dem!”400 rabatter för dig som är senior

400 rabatter för dig som är senior

Är du medlem och 65 år eller äldre? Då har du tillgång till över fyrahundra rabatter genom Smart Senior. Ansök om kostnadsfritt medlemskap idag – värd...

Läs mer om Smart Senior


Uppdaterad