Tillfälliga rabatter och kampanjer

Säsongsbetonade erbjudanden och medlemsrabatter

Här hittar du information om tidsbegränsade erbjudanden när det finns sådana. Det kan handla om rabatt på inträdet till mässor, mötesplatser och seminarier, exempelvis inför Bokmässan i Göteborg.

Konferens lärarskap

Medlemsrabatt på Konferens lärarskap

Som medlem får du rabatt på biljetten till Konferens lärarskap.länk till annan webbplats Denna efter­middags­konferens med Eva Bergman, Skol­forsk­nings­institutet, äger rum på Elite Marina Tower, Kvarnholmen i Stockholm (Nacka), mån­dagen 14 december kl 15:00–17:30.

Presentation av en forskningsrapport följs av workshop och diskussioner om hur man kan tänka kring ”kateder­under­visning” och elev­centrerad under­visning. I vilka situationer är det ena eller det andra mer lämpligt?

Läs mer om Konferens lärarskap här.länk till annan webbplats Ta del av rabatten genom att logga in här intill.

Konferensen kostar 539 kronor för dig som medlem. Ordinarie pris är 599 kronor fram till 13 november, därefter 899 kronor. Som medlem får du alltså 10–40 procents rabatt. Moms tillkommer. Logga in nedan för att ta del av rabattkoden.

”Som medlem har du tillgång till mängder av rabatter och förmåner. En del är tillfälliga och säsongsbetonade. Håll koll på denna sida och på Benify Deals så att du inte missar dem!”

Bnify Deals har många medlemserbjudanden

Kampanjerbjudanden från Benify

Genom Benify Deals så har du som medlem tillgång till rabatter hos hundratals välkända butiker, företag och varumärken. Benify lägger också upp tillfälliga kampanjer och säsongserbjudandenlänk till annan webbplats (kräver inloggning).

Erbjudanden för dig som är 65+

Om du är medlem och har fyllt 65 år kan du få tillgång till över trehundra seniorrabatter via Smart Senior. Kampanjer och tillfälliga rabatter hittar du på Smart Seniors förstasidalänk till annan webbplats.

För att ta del av rabatterna måste du vara medlem i Smart Senior. Som medlem hos Lärarnas Riksförbund är det kostnadsfritt (värde 299 kronor).

Smart Senior – Rabatter för 55 plus