Studentförsäkringarna Leva och Bo

Försäkrad dygnet runt så länge du pluggar och är medlem

Många studenter är dåligt försäkrade och tycker att försäkringar är krångligt. Lärarförsäkringar har tagit fram två unika försäkringar för dig som studerar till lärare eller studie- och yrkesvägledare.

Studerandeförsäkring via Lärarförsäkringar

Försäkringarna kan tecknas av studerandemedlemmar upp till och med 31 års ålder. Allt som krävs är att du är fullt studieför. Försäkringarna gäller så länge du är studerandemedlem, dock längst till och med månaden innan du fyller 32 år. Därefter överförs du till Lärarförsäkringars ordinarie försäkringar.

Studentförsäkring Leva

Studentförsäkring Leva Länk till annan webbplats. är en kombinerad olycksfalls-, diagnos-, studieavbrotts- och liv­försäkring som gäller dygnet runt. Den ger ett ekonomiskt skydd vid olycksfall, allvarliga diagnoser, indraget studiemedel och dödsfall.

Studentförsäkring Bo — hemförsäkring

Studentförsäkring Bo Länk till annan webbplats. är en unik och omfattande hemförsäkring för dig som studerar till lärare och har flyttat hemifrån. I försäkringen ingår obegränsat lösöre som gör att du aldrig behöver räkna ut och uppge värdet på dina saker och därför aldrig riskerar att vara varken under- eller överförsäkrad.

Studentförsäkring Bo ger dig även ett extra långt reseskydd i ett helt år. Det ingår också en allriskförsäkring som ger ersättning om du exempelvis spiller kaffe i datorn eller tappar mobilen i marken. Inga andra studenter har en sådan försäkring. Faktum är att inga andra över huvud taget har en sådan försäkring.