Sök Sök
Meny Meny

Logga in

- Anpassa textstorlek +

Central facklig utbildning (CFU)2019

 

Datum: 23-25 januari 2019 (onsdag–fredag)
Tid: Meddelas i kallelsen
Plats: Meddelas i kallelsen
Arrangör: Lärarnas Riksförbund
Kostnad:
Aktivitet för:
Ombud

Du som är nyvalt kommunombud/biträdande, förenings­ombud/biträdande eller koncernombud är välkommen att anmäla dig till utbildningen.

Denna utbildning avser inte dig som tidigare gått förbundets centrala blockutbildning.

Utbildningen bygger på Lärarnas Riksförbunds Fackliga grundkurs (FGK). En förutsättning för ditt deltagande är därför att du gått hela den fackliga grundkursen som anordnas i ditt distrikt.

Den centrala fackliga utbildningen, CFU, består av fyra steg à tre dagar. I normalfallet fullgör du två utbildningssteg per termin.

Inbjudan skickas till alla som inte gått förbundets centrala fackliga utbildning tidigare (tidigare blockutbildning) och som är registrerade som kommunombud/biträdande kommunombud, förenings­ombud/biträdande föreningsombud eller koncernombud.

Finns det fler ombud i din förening som behöver gå kursen nu? Prata då med varandra och bestäm tillsammans vem som har störst behov av att påbörja utbildningen denna termin. Ange prioritetsordning i anmälningsformuläret nedan.

Datum för de olika utbildningsstegen är:

  • Steg 1: 23-25 januari 2019
  • Steg 2: 27-29 mars 2019
  • Steg 3: 2-4 oktober 2019
  • Steg 4: 25-27 november 2019

Utbildningarna genomförs i internatform på kursgård i Stockholms närhet. Det innebär att alla deltagare övernattar två nätter vid varje kurstillfälle på kursgården.

Anmälan

Anmälan sker senast den 29 november 2018 i anmälnings­formuläret nedan.

Anmälan är bindande och gäller för hela utbildningen, det vill säga alla fyra steg. När du gått den första utbildningen, steg 1, kommer du kallas till nästkommande steg med automatik.

Om du lämnar återbud senare än fyra veckor före respektive kurs kommer vi att debitera din förening med 3000 kronor. 

Besked om uttagning till utbildningen, detaljprogram och annan information kommer under vecka 49.

När du anmäler dig till den här kursen kommer Lärarnas Riksförbund att behandla personuppgifter som namn, e-post och kostönskemål i en excellista. Den kommer Lärarnas Riksförbund hantera med varsamhet så att bara berörda kan ta del av den.

För att du ska få delta vid kursen måste du tydligt samtycka att du accepterar denna hantering i din anmälan i nedanstående anmälningsformulär.

Anmälningsformulär

Frågor?

Kontaktperson:
Susanne Thörnfeldt
Telefon: 08-613 27 64
E-post: susanne.thornfeldt@lr.se