Sök Sök
Meny Meny

Logga in

- Anpassa textstorlek +

Opusplace- Datalogiskt tänkande och programmering

Datum : 15 jan - 30 jun 2018
Tid : Valfritt
Plats : Webbaserad fortbildning
Arrangör : Lärarnas Riksförbund i samarbete med Opusplace.
Kostnad : Som medlem i Lärarnas Riksförbund får du mot uppgiven rabattkod 20% rabatt på kursavgiften och betalar då endast 1200kr, inkl. moms.
Aktivitet för : Medlemmar

I samarbete med Opusplace erbjuder Lärarnas Riksförbund digitala fortbildningar för  lärare i grundskolan och gymnasiet. Fortbildningen "Datalogiskt tänkande och programmering" erbjuds under hela vårterminen 2018. Som medlem i Lärarnas Riksförbund får du 20% rabatt på kursavgiften och betalar endast 1200kr.

Datalogiskt tänkande och programmering

Som deltagare får du i denna fortbildning en god begreppsförståelse och grundutbildning i programmering med tillgång till teoretiskt material, laborativa övningar, samt övningsuppgifter som kan användas i klassrumsarbetet med dina egna elever. Fortbildningen illustrerar undervisning som utvecklar elevernas lärande inom datalogiskt tänkande och programmering på ett tydligt, strukturerat och engagerande sätt.

Målgrupp: Denna fortbildning vänder sig till lärare från förskoleklass till och med årskurs 9, som ska undervisa i datalogiskt tänkande och programmering, med fördjupningar för ämneslärare inom matematik och teknik. Gymnasielärare som ska introducera programmering i matematikens ämnesplaner kan också ha nytta av att läsa denna fortbildning.

Startdatum: 15 januari

Längd: 12 veckor, individuellt arbete 1-2 timmar per vecka

Du kan anmäla dig via www.opusplace.com


Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Redaktionen

Sidan senast uppdaterad: 2018-02-21 18.20

Ansvarig redaktör för sidan: Redaktionen