God Jul!

Snart är ännu en hösttermin till ända och vi går alldeles strax på ett välförtjänt jullov

Till alla er medlemmar - lärare och studie- och yrkesvägledare som gör skillnad varje dag för eleverna, och till alla er fantastiska ombud som ständigt arbetar för att stå upp för villkor och avtal och som gör verklig skillnad för förbundets medlemmar, vill jag önska en innerligt God Jul!

För oss i förbundsstyrelsen har det varit ett ovanligt intensivt år. Vi fick bland annat i uppdrag från kongressen 2020 att utreda frågan om hur vi i LR bäst ska vara organiserade framåt. Vi har arbetat intensivt med frågan och vi har tagit emot inspel från representanterna vid förbundsmötet, och från ombud och medlemmar.

Men nu behöver vi din hjälp! Din åsikt kring hur vi lärare och studie- och yrkesvägledare på bästa sätt ska vara organiserade fackligt är viktig. Därför kommer vi att genomföra en medlemsomröstning i slutet av januari där alla yrkesverksamma medlemmar får göra sin röst hörd. Demokrati är viktigt inom Lärarnas Riksförbund och varje röst räknas. Ta vara på möjligheten att vara med och påverka.

Men innan vi går in i ett nytt år, som dessutom är ett valår för Sverige, hoppas jag att du kommer att njuta av ett välförtjänt jullov.

God Jul och Gott Nytt År!
Åsa Fahlén, förbundsordförande

”God Jul och Gott Nytt År! Så ses vi igen när 2021 har blivit 2022 ”

Åsa Fahlén, ordförande Lärarnas Riksförbund