Lärarna ute i debatten

Dels har de 198 skolchefernas krav på detaljkontroll av lärarna provocerat och dels har Lärarnas Riksförbunds kampanj Mer än tre minuter för varje elev gjort att fler går ut i arbetstidsfrågan.

Publicerad Av

Idag kunde vi läsa en skarp debattartikel i Göteborgs-Posten av Thommy Bergström, ordförande i Lärarnas Riksförbund Göteborgsringen, Besparingar bakom krav på lärarnas arbetstidlänk till annan webbplats.

Även Michael Anderberg, kommunombud Halmstad, Lärarnas Riksförbund, och Svante Lindell, kommunombud Laholm, Lärarnas Riksförbund, är ute i dag i en gemensam debattartikel i Hallandsposten med sina kollegor i Lärarförbundet, Politikerna måste våga satsa på skolanlänk till annan webbplats.

Och i Norra Västerbotten finns ännu en debattartikel av Bo-Erik Strömbäck, kommunombud Lärarnas Riksförbund Skellefteå och Britta Wiklund, huvudskyddsombud Lärarnas Riksförbund Skellefteå, Eleverna drabbas.

De gångna helgen kunde vi läsa en debattartikel i Göteborgs-Posten av Barbro Mannerås, vice ordförande för Lärarnas Riksförbund i Göteborg, Stoppa häxjakten på lärarelänk till annan webbplats, som bloggen ju redan uppmärksammat.


Zoran Alagic

Senior rådgivare Lärarnas Riksförbund

Mejla