Nu är Lärarappen här!

Äntligen har lärare och studie- och yrkesvägledare en alldeles egen mobilapp. Med Lärarappen från Lärarnas Riksförbund kan du söka nya jobb, se lönestatistik, läsa nyheter och kolla in de senaste webbTV-klippen från LR Play.

Publicerad

-

         

Det känns jättekul att ligga i framkant med ny teknik till lärarna. Det är ett nytt sätt att utnyttja facket för att tillexempel få information om villkor rörande arbetstid och trygghet, man kan också se lönestatistik och söka lediga jobb. En medlemsförmån som jag hoppas man kan ha stor nytta av, säger Metta Fjelkner, ordförande i Lärarnas Riksförbund.

Lärarappen är till för dig som medlem i Lärarnas Riksförbund och gör det enklare för dig att nå användbara verktyg, samtidigt som nyheter och annan information från förbundet blir mer lättillgänglig.

Lärarappen är gratis och finns att ladda ner genom AppStore och Android Market till din iPhone eller Android-mobil.

Nya funktioner redan på väg
Lärarappen uppdateras kontinuerligt med nya funktioner. Inom kort kommer medlemmar kunna logga in på Lärarappen med sina medlemsuppgifter för att se och ändra medlemsuppgifter och för att ta del av individuell lönestatistik.

Förbättrad och moderniserad kommunikation
För en tid sedan lanserade Lärarnas Riksförbund en ny webbplats, nya nyhetsbrev, bloggar och har dessutom arbetat upp en närvaro på sociala medier. Lärarappen är ytterligare ett steg i Lärarnas Riksförbunds satsning att förbättra och modernisera förbundets kommunikation.

Faktaruta:

Med Lärarappen kan du:

ü

 

söka lediga jobb

ü

 

se lönestatistik

ü

 

se webbTV-klipp och läsa nyheter från förbundet och Skolvärlden.se

ü

 

få information om villkor rörande arbetstid och trygghet

ü

 

genom snabbknappar enkelt kontakta Lärarnas Riksförbund via telefon eller e-post.


För kommentarer och upplysningar

Pressjour Lärarnas Riksförbund

08-613 25 55