Sök Sök
Meny Meny

Logga in

- Anpassa textstorlek +

Besök Bokmässan — massor av tips och inspiration för dig och din undervisning


Årets Bokmässa i Göteborg bjuder på föreläsningar, seminarier, spännande diskussioner och nya infallsvinklar på lärande och undervisning. Missa inte detta fortbildningstillfälle för dig som arbetar i skolan!

Ladda ner våra program till din kalender

Nu kan du ladda ner våra program­punkter från Lärarnas Riksförbunds monterprogram och Lärarpoddens program direkt till din kalender.

Klicka på länkarna nedan så laddas programmet ner direkt till din kalender.
Programmet i LR:s monter »
Programmet i Lärarpodden »


Bildning i Skolspåret

I Bokmässans seminarieprogram presenteras ett särskilt Skolspår med aktuella författare, brännande debatt­ämnen och diskussioner om läsning och lärande.

Under två dagar hålls cirka 40 seminarier, speciellt utvalda för dig som arbetar inom skola och utbildning. Kort för att besöka seminarierna i Skolspåret beställer du via Bokmässan.

Låt eleverna skriva en uppsats
— tävla om Björn Ranelid-priset 2018!

Vilka erfarenheter, tankar och känslor har du kring skolans betydelse och roll för ett välfungerande Sverige där alla får möjlighet att vara med? Låt dina elever skriva en text på detta tema, så kan både eleverna och du vara med och tävla om Björn Ranelid-priset 2018!

Läs om priset och var med och tävla »

Ladda ner och läs vår nya e-bok
Skolan och integrationen

Under bokmässan släpps vår nya bok om en av vår tids ödesfrågor. I boken söker Özz Nûjen, Dilsa Demirbag-Sten, Björn Ranelid och många andra intressanta röster svaren på hur skolan kan arbeta med integratio­nens utmaningar och möjligheter. Du som är in­loggad medlem kan ladda ned antologin som e-bok.

Läs mer och ladda ned boken »

Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Ingmarie Ahlstrand

Sidan senast uppdaterad: 2017-09-28 09.59

Ansvarig redaktör för sidan: Emelie Helgesson