Sök Sök
Meny Meny

Logga in

Lärarscenen – inspiration och nytänkande för dig som jobbar i skolan

Lärarscenen är ett av Bokmässans nytillskott bland scenerna. Här sjuder det av inspiration, nytänkande och dynamik.

Skolan kommer få en ännu viktigare plats på Bokmässan 2018. Bland annat skapas ett nytt, mer koncentrerat område där ett stort antal utställare inom utbildningsområdet samlas. I anslutning till det nya området finns också den nya satsningen Lärarscenen.

På Lärarscenen möter du spännande personer som utmanar dina tankar och ger dig uppslag för att utvecklas i din yrkesroll och som människa. Lärarscenen kommer ha ett fullspäckat program inriktat mot skola under mässans fyra dagar. För scenprogrammet svarar Lärarnas Riksförbund.

Med det nya skolområdet och Lärarscenen får skola en tydlig hemvist på Bokmässan där du som är lärare eller studie- och yrkesvägledare kan inspireras, få ny kunskap och nätverka.

– Jag är mycket nöjd över att Bokmässan med etablerandet av Lärarscenen fortsätter att satsa på att lärarna ska få sin inspiration och kompetensutveckling i en väldigt stimulerande miljö, där bildning och litteratur utgör grunden. Det finns ett stort behov bland lärare av att få möta andra lärarkollegor från olika skolor, få chans att skapa nya kontakter och diskutera aktuella frågor som rör skola och samhälle. Vi är stolta över det fina uppdraget att få vara med och sätta samman ett program för alla fyra mässdagarna, med ett bästa tänkbara innehåll, säger Åsa Fahlén, ordförande i Lärarnas Riksförbund.

– Lärare är Bokmässans största besöksgrupp. Med Lärarscenen och Lärarloungen stärker vi mötet mellan lärare och växlar upp samtalet om lärande och kunskapsutveckling. Lärarnas Riksförbund är en stark aktör och en viktig samarbetspartner för Bokmässan. Vi är mycket glada över att vi tillsammans kan lansera en ny loungeyta och dess tillhörande scen, säger Frida Edman, tf mässansvarig på Bokmässan.

Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Ingmarie Ahlstrand

Sidan senast uppdaterad: 2018-05-22 14.53

Ansvarig redaktör för sidan: Karin Sjödin