Sök Sök
Meny Meny

Logga in

Om Skolforum

Skolforum är nordens största skolmässa och fungerar som en mötesplats och en inspirationskälla för lärare och skolledare. Skolforum arrangeras av Lärarnas Riksförbund, Lärarförbundet och Svenska Läromedel.

Energi, inspiration och kunskap

Skolforum är en mötesplats för inspiration, erfarenhetsutbyte och fortbildning. En plats där du ges möjlighet att växa i din roll som lärare eller skolledare. Vi vill att du ska komma tillbaka till din skola laddad med energi, inspiration, nya insikter och kunskap.

Det senaste inom skolans område

Skolforum ger en bred överblick av vad som händer kring skolan; från skolpolitik, ämnesfördjupning och nya skolutvecklingsidéer till utbildningsmiljö och den senaste forskningen presenterad av de bästa föreläsarna.

Skolforums historia

Skolforum bildades 1995 genom en sammanslagning av mässorna Utbildningsmässan på Stockholmsmässan och Barn i förskola & skola på Sollentunamässan. Lärarnas Riksförbund blev en av samarbetsparterna inför 1997 års Skolforum och 2002 anslöt sig Sverige Skolledarförbund som medarrangör, vilket gör att idag  har Skolforum fyra starka aktörer som arrangörer;  Lärarnas Riksförbund, Lärarförbundet, Svenska Läromedel och Sveriges Skolledarförbund.

Till en början arrangerades Skolforum endast vartannat år, men sedan 2001 arrangeras det varje år på Stockholmsmässan.

Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Helena Linge

Sidan senast uppdaterad: 2017-09-12 13.26

Ansvarig redaktör för sidan: Maria Bohlin

Vill du få en timmes kostnadsfri coachning i hur du kan utveckla dina styrkor och talanger i din yrkesroll? Som medlem i Lärarnas Riksförbund erbjuds du karriärrådgivning, hjälp med arbetsplanering, ...