Sök Sök
Meny Meny

Logga in

- Anpassa textstorlek +

Aktuellt inom avtalsområde privat sektor

Fortsatta avtalsförhandlingar angående IDEA Folkhögskola

Förhandlingarna om ett nytt avtal mellan Lärarnas samverkansråd och IDEA för folkhögskoleområdet pågår fortfarande och återupptas nu efter visst sommaruppehåll. Under pågående förhandling är föregående avtal prolongerat. För dig som berörd medlem innebär prolongeringen att det gamla avtalet gäller, med samma villkor som idag, fram till dess ett nytt avtal är klart. Det är vår förhoppning att förhandlingen nu ska kunna slutföras skyndsamt.

Fortsatta förhandlingar med Arbetsgivaralliansen

Förhandlingar med Arbetsgivaralliansen gällande avtalen Skola/Utbildning och Folkhögskola har tyvärr dragit ut på tiden och pågår ännu. Lärarnas Samverkansråd arbetar aktivt för att parterna skyndsamt ska bli färdiga med nya avtal.

Förhandling inledd med KFO

Lärarnas samverkansråd och KFO har före sommaren träffats för att växla yrkanden. Förhandlingarna har därmed inletts angående nytt avtal inom området fristående skolor, förskolor och fritidshem.

Pågående partsarbeten inom Almega Friskoleområdet

Det partsgemensamma arbetet med att ta fram riktlinjer för lokal samverkan mellan Lärarnas Samverkansråd och Almega på friskoleområdet fortsätter nu efter sommaren.

Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Helena Linge

Sidan senast uppdaterad: 2018-08-15 10.31

Ansvarig redaktör för sidan: Peter Käll