Bild på lärare som planerar

Stöd och råd för dig

Vi finns där du finns

Lärare och studie- och yrkesvägledare möter många utmaningar i sin vardag. Vårt mål är att du ska känna dig trygg i din roll som en viktig del av en bättre skola för alla.

Ett tryggt medlemskap — en trygg anställning

Vi vet att ett fackförbund kan hjälpa till på många plan. Vi ger dig möjlighet att utveckla din kompetens och lägga tid på rätt saker. Här har vi samlat information och råd som kan vara ett stöd i din yrkesroll, förtroendevalt ombud eller som studerande.


Digital medlemsjour

Digital medlemsjour

Svar på dina frågor. Vi har samlat och besvarat de vanligaste frågorna vi får av medlemmar. Sökbart och kategoriserat för snabb hjälp.

Hitta svar på dina frågor
Stöd och råd för dig som är SYV
Bild på lärare som pratar med kollega

Stöd och råd för dig som är SYV

Här har vi samlat information och råd som kan vara ett stöd i din yrkesroll som studie- och yrkesvägledare..

För studie- och yrkesvägledare

Vi ger dig svar på dina frågor

Vi finns för dig. Och svarar gärna på dina frågor. Det kan handla om allt från yrkesetik för lärare till vad skolans styrdokument innehåller. Du kanske undrar hur man som lärare räknar ut sin årsinkomst eller vill veta mer om lärarens uppdrag. Vi vet och lovar att ge dig stöd och råd i din roll som lärare eller studie- och yrkesvägledare.

Illustration på frågor och svar
Illustration på verktyg

Förenkla din jobbvardag

Ditt arbete som lärare eller studie- och yrkesvägledare underlättas förstås av struktur och kontroll. Som medlem har du tillgång till verktyg som gör din jobbvardag betydligt enklare. Håll koll på din arbetstid, jämför din lön med andra eller hitta nya spännande karriärvägar.