SO-dagarna

Uppskattad konferens som ger ny kunskap, praktiska tips och inspirerande lektionstips för att du ska kunna ta din undervisning till en ny nivå. Passa på att diskutera lektionsupplägg och utbyta erfarenheter med lärare från stora delar av landet och mingla med våra utställare. I år kan du välja att delta på plats eller på distans.

För dig som SO-lärare på grundskola eller gymnasium!

I dagens informationssamhälle gäller det att eleverna kan anamma ett kritiskt förhållningssätt för att på rätt sätt förstå dåtid, nutid och framtid. Du som SO-lärare har en viktig roll i att rusta eleverna inför dagens och morgondagens samhälle med rätt kunskap och rätt verktyg. Men undervisningen är bred, mycket ska tas upp och tiden är knapp.

På den uppskattade konferensen SO-dagarna får du under två dagar ta del av ny kunskap, praktiska tips och inspirerande lektionstips för att ta din undervisning till en ny nivå. Passa på att diskutera lektionsupplägg och utbyta erfarenheter med lärare från stora delar av landet och mingla med våra utställare. I år kan du välja att delta på plats eller på distans.

20 procents medlemsrabatt

Du som är medlem i Lärarnas Riksförbund får 20 procents rabatt på konferensen. Längst ner på sidan kan du logga in för att få din rabattkod.

Målgrupp

Det här evenemanget vänder sig till dig som undervisar i SO.

Program

Här hittar du programmet. Länk till annan webbplats.

Logga in för att få din rabattkod.