Bokmässan med Lärarnas Riksförbund

Inspiration och kunskap för dig som jobbar i skolan.

Kom och träffa Lärarnas Riksförbund på Bokmässan i Göteborg och få kunskap och goda råd för ditt yrkesliv. På Lärarscenen kan du ta del av ett intressant program som särskilt riktar sig till dig som jobbar i skolan. Du som är medlem i Lärarnas Riksförbund får rabatt på inträdesbiljett och seminariebiljetter. Dessa blir tillgängliga att köpa under våren.

Information
Evenemang för

Alla medlemmar

Kostnad

Du som är medlem i Lärarnas Riksförbund får rabatt på inträdesbiljett och seminariebiljetter. Dessa blir tillgängliga att köpa under våren.

Arrangör

Lärarnas Riksförbund

Datum

tors 22 sep 2022—sön 25 sep 2022

Tid

09:00

Plats

Göteborg
Göteborg och online

Lärarscenen 2022

På Lärarscenen presenteras ett program som riktar sig till dig som arbetar i skolan. Här möter du författare, forskare, fackliga representanter och lärare och får både inspiration och ny kunskap. Lärarscenen har program under alla de fyra dagar som Bokmässans äger rum.

Lärarnas Riksförbunds monter

Här kan du träffa Lärarnas Riksförbunds fackliga experter och få svar på dina frågor om din jobbsituation eller om yrkeslivet generellt. Passa på att få veta hur det ligger till med något som du har undrat över. Vi är på plats för att hjälpa dig. Varmt välkommen!

Bokmässan 2021

Se filmer från Lärarnas Riksförbunds program på Bokmässan 2021.