Bokmässebiljetter till medlemspris

Rabatt på förbeställda entrébiljetter och seminariekort

Som medlem i Lärarnas Riksförbund kan du beställa rabatterade entrébiljetter och seminariekort till Bokmässan i Göteborg.

Biljettyper


Entrébiljett

En entrébiljett till Bokmässan ger dig tillgång till mässahallarna med utställare, scenprogram (t.ex. Lärarscenen) och monterföreläsningar. Du träffar oss i monter C04:20 och på Lärarscenen i C-hallen! De rabatterade entrébiljetterna kostar 150 kronor styck inkl. moms.

Seminariekort

För att gå på salsseminarier på mässan krävs seminariekort, med undantag för seminarierna under söndagen som ingår i entrén. Entré till mässan ingår i seminariekorten. Du kan antingen köpa Guldkortet (tidigare 4-dagars seminariekortet) eller ett endagarskort för torsdag, fredag eller lördag. På söndagen ingår samtliga seminarier i entrébiljetten. Som medlem kan du beställa ditt seminariekort till 20 % rabatt.

Skolspårskort

Skolspåretlänk till annan webbplats består av ett urval seminarier ur det ordinarie programmet, speciellt utvalda för dig som arbetar inom skola och utbildning. För att lyssna till dessa seminarier behöver du seminariekort eller Skolspårskort. Du kan beställa ett dagkort till Skolspåret för torsdag och/eller fredag till 20 % rabatt. Entré till mässan ingår i Skolspårskortet.

Här hittar du prislista och mer information om de olika biljetternalänk till annan webbplats

Beställ din biljett

Du behöver logga in för att kunna beställa din rabatterade biljett.


Rabatt på resor och boenden

Som medlem har du även rabatt på resor och hotell via Benify Deals:

  • Hotels.com 10 %
  • First Hotels 17 %
  • Nordic Choice Hotels 15 %
  • Flexibuss 10 %
  • SJ 5 %

Se fullständiga villkor och utnyttja rabatterna

 


Mer inom ämnet