Facklig översiktskurs i Luleå

Lärarnas Riksförbund välkomnar dig som är ombud inom privat sektor i Norrbotten och norra Västerbotten till en facklig översiktskurs (FÖK).

Information
Aktivitet för

Särskilt inbjudna i separat kallelse

Arrangör

Lärarnas Riksförbund

Datum

tis 24 mar 2020

Tid

09:00–17:00

Plats

Luleå
Småbåtsgatan 6 B
Lärarnas Riksförbund

Hitta dit

Karta

Om innehållet

Då Lärarnas Riksförbund identifierat ett behov av lokala arenor att utbyta kunskap och erfarenheter på, särskilt för de lokalfackliga ombuden på privat sektor, kommer inom kort 15 regionala nätverk att skapas runt om i landet.

Nu är det dags att sjösätta nätverket Bottenviken. Vi träffas tisdag 24 mars 2020 på Lärarnas Riksförbunds kansli, Båtmansgatan 6B, Luleå.

Eftersom södra Västerbotten och norra Västernorrland, mycket glädjande, på senare tid fått många nya friskoleombud med ringa eller liten lokalfacklig förkunskap kommer denna nätverksträff att ske i form av en facklig översiktskurs (FÖK). Denna heldag kan lättast beskrivas som ett smörgåsbord av det absolut viktigaste från förbundets fem grundutbildningar.

Då stort utrymme ges för frågor och diskussioner fungerar kursen dock precis lika bra för den som behöver underhålla sina redan förvärvade kunskaper som för den som är nybörjare.

Målgrupp

Lärarnas Riksförbunds fackliga ombud inom privat sektor i Norrbotten och norra Västerbotten.

Anmälan

Separat kallelse har skickats ut via mejl.
Sista anmälningsdag är den 16 mars 2020.

Vid frågor om innehållet kontakta Kjell Silver,
kjell.silver@lr.se

Vid övriga frågor kontakta Ulrika Carlsson, ulrika.carlsson@lr.se
Vid frågor kontakta

Ulrika Carlsson