Anpassa din LinkedIn för att få det jobb du vill ha

  • Få feedback och råd om hur du förbättrar din LinkedIn-profil

Vi hjälper dig att använda din LinkedIn för att attrahera nya arbetsgivare och rekryterare.

Det här får du feedback på

  • Att din profil är anpassad efter den typ av jobb du vill ha. Vi går igenom dina erfarenheter och texter och hjälper dig att betona det som är relevant
  • Att din profil är optimerad för att skapa effekt. Vi pekar på de åtgärder du behöver vidta för att nå ut till fler, och rätt, personer med din profil.
  • Hur du tydligt kan visa vad du bidrar med. Vi ser till så att den du är och vad du kan reflekteras i din profil, så att dina styrkor och vad du kan bidra med blir uppenbart.
  • Att din profil är korrekt, lättläst och tilltalande. Vi hjälper dig att göra ett bra första intryck och ser till att alla delar hamnat på rätt plats.

Kostnadsfritt för dig som är medlem i Lärarnas Riksförbund

Tjänsten erbjuds tillsammans med Go Monday. Logga in här nedan för att beställa en kod som du använder som betalning för tjänsten. Därefter beställer du tjänsten via deras webbplats. Du får feedback inom 24 timmar.

I samarbete med Go Monday

Lärarförbundet har samarbetat med Go Monday sedan 2019 och i och med ihopslagningen av våra förbund har nu även medlemmar hos Lärarnas Riksförbund möjligheten att ta del av erbjudandet.

Gå till verktyget

Du måste logga in för att kunna ta del av verktyget. 


Uppdaterad