Hantera jobbsök

Ett smart och enkelt verktyg för dig som söker jobb och vill ha karriärrådgivning av en karriärcoach

Hantera jobbsök är ett verktyg som automatiskt kopplar din profil till de största jobbsajterna för att du ska kunna hitta och söka bland tusentals jobb, utan att behöva lämna plattformen. I verktyget erbjuds också möjlighet till personlig rådgivning genom videosamtal med en coach samt granskning av ansökningsdokument som CV och personligt brev.

Verktyget Hantera jobbsök ingår som en av förmånerna i ditt medlemskap i Lärarnas Riksförbund.

Shot of a young businessman having a discussion with his colleague in a modern office

Hantera jobbsök — detta ingår i verktyget

I verktyget Hantera jobbsök skapas automatiskt ditt CV och lägger ut det på alla populära jobbsökarsajter. Via verktyget kan du också registrera dig och söka jobb på mängder av jobbsajter – från ett och samma ställe. Du kan även göra dig tillgänglig för tusentals tjänster genom att med ett enkelt knapptryck sprida och uppdatera din profil hos arbetsgivare, rekryterare och på jobbsajter.

Detta ingår i verktyget Hantera jobbsök:

  • möjlighet att söka bland tusentals jobb från tjänsten
  • automatiskt kopplar din profil till de största jobbsajterna
  • bygger ditt CV
  • skapar ditt personliga brev
  • hanterar dina jobbsökardokument
  • inkorg där alla mejl kopplade till dina ansökningar samlas
  • alla ansökningar som du gjort sparas.

Karriärcoach

I verktyget erbjuds också möjlighet till personlig rådgivning genom videosamtal med en coach samt granskning av ansökningsdokument som CV och personligt brev.

Har du redan aktiverat ett konto i Hantera Jobbsök hittar du funktionen som vi kallar Karriärcoach från tjänstens huvudmeny. Där kan du direkt se tillgängliga samtalstider och anmäla dig till ett tillfälle med en coach när det passar dig. Du kan också skicka in ansökningsdokument för att få professionell feedback inom 48 timmar.

Om du inte har ett Hantera Jobbsök-konto kan du logga in här nedan och registrera dig.

Karriärcoach utvecklas i ett samarbete mellan Lärarnas Riksförbund, Randstad Risesmart och Auranest. Tjänsten är fortfarande i en pilotfas och utbudet av tider kommer successivt att byggas ut. Har du några synpunkter på tjänsten är du välkommen att höra av dig till coach@auranest.com.

Gå till verktyget

Du måste logga in för att kunna ta del av verktyget. 


Om verktyget Hantera jobbsök

Verktyget är en medlemsförmån som Lärarnas Riksförbund presenterar i samarbete med Auranestlänk till annan webbplats – en webbaserad tjänst som automatiskt skapar, uppdaterar och upprätthåller ditt cv på olika jobbsöksidor på nätet. För att få tillgång till Hantera jobbsök behöver du vara medlem i Lärarnas Riksförbund och ha ett BankID.

Så här fungerar verktyget Hantera JobbsökUppdaterad