Hantera Jobbsök

Ett smart och enkelt verktyg för dig som söker jobb och vill ha karriärrådgivning av en karriärcoach

Hantera Jobbsök är ett verktyg som automatiskt kopplar din profil till de största jobbsajterna för att du ska kunna hitta och söka bland tusentals jobb, utan att behöva lämna plattformen. I verktyget erbjuds också möjlighet till personlig rådgivning genom videosamtal med en coach samt granskning av ansökningsdokument som CV och personligt brev.

Verktyget Hantera Jobbsök ingår som en av förmånerna i ditt medlemskap i Lärarnas Riksförbund.

Shot of a young businessman having a discussion with his colleague in a modern office

Hantera Jobbsök — detta ingår i verktyget

I verktyget Hantera Jobbsök skapas automatiskt ditt CV och lägger ut det på alla populära jobbsökarsajter. Via verktyget kan du också registrera dig och söka jobb på mängder av jobbsajter – från ett och samma ställe. Du kan även göra dig tillgänglig för tusentals tjänster genom att med ett enkelt knapptryck sprida och uppdatera din profil hos arbetsgivare, rekryterare och på jobbsajter.

Detta ingår i verktyget Hantera Jobbsök:

  • möjlighet att söka bland tusentals jobb från tjänsten
  • automatiskt kopplar din profil till de största jobbsajterna
  • bygger ditt CV
  • skapar ditt personliga brev
  • hanterar dina jobbsökardokument
  • inkorg där alla mejl kopplade till dina ansökningar samlas
  • alla ansökningar som du gjort sparas.

I verktyget erbjuds du också möjlighet till personlig coachning genom videosamtal med en karriärcoach från Randstad RiseSmart, samt granskning av ansökningsdokument som CV och personligt brev.

Har du redan aktiverat ett konto i Hantera Jobbsök hittar du funktionen som vi kallar Karriärcoach i tjänstens huvudmeny. Där kan du direkt se tillgängliga samtalstider och anmäla dig till ett tillfälle med en coach när det passar dig. Om du inte har ett Hantera Jobbsök-konto kan du logga in här nedan och registrera dig.

Karriärcoach

Behöver du få inspiration, ökad motivation, engagemang och förnyelse i yrkeslivet? Eller är det dags att ta nästa steg i din karriär? Då kan en karriärcoach hjälpa dig. Tillsammans med din karriärcoach från Randstad RiseSmart har du möjlighet att vidga dina perspektiv och få hjälp att se nya möjligheter, ta reda på vilka kompetenser du behöver utveckla och att sätta mål för ditt yrkesliv och utarbeta en karriärplan för att förverkliga dem.

Karriärcoachen kan också hjälpa dig som ska på en anställningsintervju och vill ha intervjuträning. Karriärcoachen tränar dig och ger feedback och råd för att du ska lyckas på anställningsintervjun.

För att karriärsamtalet ska ge önskad effekt är det viktigt att mål och syfte definieras tydligt innan samtalet inleds. Underlag och frågeställning inför samtalet skrivs som en kommentar vid inbokning av ett individuellt karriärsamtal.

Karriärcoach utvecklas i ett samarbete mellan Lärarnas Riksförbund, Randstad Risesmart och Auranest. Tjänsten är fortfarande i en pilotfas och utbudet av tider kommer successivt att byggas ut.

Klicka på knappen "Gå till verktyget" som du hittar längre ned på den här sidan bakom inlogg. I verktygets huvudmeny finns en knapp som heter "Karriärcoach" där du kan boka tider.

Granskning av CV och personligt brev

Dina ansökningshandlingar, såsom CV och personligt brev, är viktiga delar när du söker jobb. Men hur ser ett bra CV egentligen ut, och vad behöver du tänka på för att optimera dina chanser att bli kallad till en intervju? Ta chansen att få dina ansökningshandlingar granskade av en varumärkesexpert från Randstad RiseSmart. Du kommer att få feedback och förbättringsförslag för att dina chanser till att ta nästa steg i karriären ska öka. Du får svar inom 24 timmar. Ta även del av våra tips på hur du bygger ditt CV och vad du ska tänka på när du skriver ditt personliga brev. Även tipsen finns bakom inlogg.

Klicka på knappen "Gå till verktyget" som du hittar längre ned på den här sidan bakom inlogg. I verktygets huvudmeny finns en knapp som heter "Karriärcoach" där finns en ruta som heter "Granskning av CV eller personligt brev".

Gå till verktyget

Du måste logga in för att kunna ta del av verktyget. 


Om verktyget Hantera Jobbsök

Verktyget är en medlemsförmån som Lärarnas Riksförbund presenterar i samarbete med Auranest Länk till annan webbplats. – en webbaserad tjänst som automatiskt skapar, uppdaterar och upprätthåller ditt cv på olika jobbsöksidor på nätet. För att få tillgång till Hantera Jobbsök behöver du vara medlem i Lärarnas Riksförbund och ha ett BankID.

Så här fungerar verktyget Hantera JobbsökUppdaterad