Ta hjälp av våra karriär­rådgivare

Utveckla dina styrkor och talanger i din yrkesroll

Du som är medlem i Lärarnas Riksförbund erbjuds kostnadsfri granskning av din LinkedIn-profil, jobbansökan, intervjuträning eller karriärrådgivning.

Som medlem i Lärarnas Riksförbund kan du kostnadsfritt välja en av nedanstående tjänster

 • LinkedIn-feedback
  Hur får du din LinkedIn-profil att sticka ut? Passa på att få en kostnadsfri feedback av din befintliga LinkedIn-profil! Utifrån ett antal givna kriterier får du en övergripande bild av hur bra din profil är och vad som behöver förbättras för att du ska sticka ut och nå dina mål. Du bokar din skriftliga LinkedIn-feedback i anmälnings­formuläret nedan. Ange din personliga LinkedIn-adress i din beställning, annars kan vi inte hitta dig på LinkedIn. (T ex: https://se.linkedin.com/in/dittnamn)
 • Individuell CV- och brevgranskning
  Vill du förbättra ditt CV och ansökningsbrev? Du får återkoppling samt förslag på förändringar som kan öka dina chanser att få tjänsten. Du behöver skriva ett färdigt utkast som du kan utgå ifrån.
 • Jobb, vägledning och personlig utveckling
  Behöver du få inspiration, ökad motivation, engagemang och förnyelse i yrkeslivet? Boka en tid för att prata med en karriärrådgivare som kan hjälpa dig till bättre självinsikt, personlig utveckling, tydligare mål och en bra utvecklingsplan som tar dig framåt.
 • Arbetsplanering och arbetssituation
  Behöver du förbereda dig inför nästa utvecklingssamtal med din chef och vill veta hur du tydligare kan uttrycka dig? Planera för lönesamtalet? Stöd i att hitta motivationen och engagemanget igen? Boka en tid för att prata med en karriärrådgivare som hjälper dig.
 • Intervjuträning
  Anställningsintervjun är ett tillfälle som inte går i repris och ju mer förberedd du är desto större chanser har du att lyckas. Tillsammans med en rådgivare kan du per telefon få möjlighet att träna på intervjusituationen.
 • Webbinarium - intervjuträning
  Som medlem i Lärarnas Riksförbund kan du se vårt webbinariet som sändes live den 7 maj 2020. I filmen ger vi tips och råd på hur du kan höja ditt självförtroende och öka dina chanser för att få jobbet. Du hittar filmen längst ner på den här sidan! Du behöver vara inloggad för att kunna se filmen.

”En riktigt bra medlemsförmån som jag tycker att många bör prova som vill planera eller gå vidare i sin karriär.”

Lotta, studie- och yrkesvägledare på en gymnasieskola i Dalarna

Har du redan utnyttjat din medlemsförmån?

Du som nyttjat din medlemsförmån med en kostnadsfri karriärrådgivning, kan vi erbjuda dig att köpa en av tjänsterna till rabatterat pris om 995 kronor per timme. Alternativt ett förmånligt paketerbjudande med tre tillfällen med karriärrådgivarna till en kostnad om 2 495 kronor (ordinarie pris 1 600 kronor per timme).

Du kan få hjälp med:

 • LinkedIn-feedback
 • Individuell CV- och brevgranskning
 • Jobb och vägledning
 • Arbetsplanering och arbetssituation
 • Intervjuträning

Logga in för att ta del av erbjudandet