Sök Sök
Meny Meny

Logga in

- Anpassa textstorlek +

Karriärrådgivning

Vill du utvecklas i ditt arbete? Vill du få tips på hur du kan utveckla dina styrkor och dina talanger i din lärar- eller vägledarroll?

Du som är medlem i Lärarnas Riksförbund erbjuds granskning av din jobbansökan, intervjuträning eller karriärrådgivning. Tjänstens värde är 1 500 kronor men är kostnadsfri för dig som medlem.

Som medlem kan välja en av nedanstående tjänster kostnadsfritt:

Skriftlig LinkedIn-feedback - nyhet!

Hur får du din LinkedIn-profil att sticka ut? Passa på att få en kostnadsfri skriftlig feedback av din befintliga LinkedIn-profil!
Utifrån ett antal givna kriterier får du en övergripande bild av hur bra din profil är och vad som behöver förbättras för att du ska sticka ut och nå dina mål. Du bokar din skriftliga LinkedIn-feedback i anmälningsformuläret nedan. Ange din personliga LinkedIn-adress i din beställning, annars kan vi inte hitta dig på LinkedIn. 
(T ex: https://se.linkedin.com/in/dittnamn)

Skriftlig individuell CV- och brevgranskning

Vill du förbättra ditt cv och ansökningsbrev? Få hjälp med granskning av ditt cv och din ansökan. Du får skriflig återkoppling samt förslag på förändringar som kan öka dina chanser att få tjänsten. Du behöver skriva ett färdigt utkast som du kan utgå ifrån.

Arbetsplanering och arbetssituation

Vi hjälper dig i vardagen! Här erbjuds du en timmes kostnadsfri coaching via telefon i de frågor som du behöver stöd i just nu. Exempel på vanliga frågor kan vara:

  • Hur ska jag lägga upp min arbetsplanering?
  • Hur ska jag förbereda mig inför nästa utvecklingssamtal med min chef och hur uttrycker jag mig på ett tydligt och konstruktivt sätt?
  • Hur förbereder jag mitt lönesamtal?
  • Hur hittar jag motivationen och engagemanget igen?
  • Hur kommer jag tillrätta med min arbetsmiljö?
  • Hur hanterar jag kommunikationen med såväl elever som deras föräldrar?
  • Hur handskas jag med konflikter på min arbetsplats?

Jobb, karriärvägledning och personlig utveckling

Behöver du få inspiration, ökad motivation, engagemang och förnyelse i yrkeslivet? Boka en tid för att prata med en karriärrådgivare som kan hjälpa dig till bättre självinsikt, personlig utveckling, tydligare mål och en bra utvecklingsplan som tar dig framåt.

Intervjuträning

Anställningsintervjun är ett tillfälle som inte går i repris och ju bättre förberedd du är desto större chanser har du att lyckas. Genom Lärarnas Riksförbund kan du som är medlem få möjlighet att träna på intervjusituationen tillsammans med en rådgivare via telefon. 

Du måste logga in för att ta del av denna medlemstjänst.

Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Maria Westin Nilsson

Sidan senast uppdaterad: 2018-12-21 14.27

Ansvarig redaktör för sidan: Maria Reuterskiöld

Lärarnas Riksförbund och AcadeMedia: Staten behöver vara nära skolan. "Samhällsutvecklingen har sprungit ifrån skolvalsreformen och socioekonomiskt svagare områden har hamnat på efterkälken. Nu måst...