Sök Sök
Meny Meny

Logga in

21 vägar till kunskapstörst:
Nå ut — nå alla!

Grej of the day (GOTD) är en av de senaste årens mest uppskattade undervisningsinnovationer.

I detta seminarium visar Micke Hermansson, upphovsmannen till GOTD, varför de olika elementen i GOTD är framgångsrika. Genom att botanisera bland de bästa retorikerna och de mest framgångsrika pedagogerna och forskarna söker han svar på frågorna: Hur når man fram till sina åhörare? Hur får man dem att lära och minnas? Du får lära dig användbara tekniker, förankrade i forskning, som hjälper dig som lärare att nå ut till alla elever.

Välkommen till ett seminarium som bjuder på såväl forskning som beprövad erfarenhet – och en stor portion humor. Det här är grejen för dig!

Micke Hermansson är mellanstadielärare med 25 år i yrket. Han håller utbildningar om det kunskapslyftande, motivationshöjande ”Grej of the Day” – ett slags mikrolektioner med makroeffekt. Micke Hermansson blev under 2015 utnämnd till Årets lärare 2015 av Handelskammaren.

Föreläsning vänder sig till lärare i grundskolan.

Planerade tillfällen

Just nu finns inga föreläsningstillfällen i kalendariet, men nya datum tillkommer. Håll utkik efter fler föreläsningar inom kort! Har du frågor kan du höra av dig till alexandra.hagelman@lr.se

Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Maria Westin Nilsson

Sidan senast uppdaterad: 2018-11-23 15.00

Ansvarig redaktör för sidan: Maria Reuterskiöld