Sök Sök
Meny Meny

Logga in

Fatta matte

Fatta matte – gör matematik enkelt med kraftfull minnesträning

På ett intressant och underhållande sätt tar Mattias Ribbing ett unikt grepp om ämnet och lär dig förstå riktig matematik på ett annorlunda och kul sätt.

Mattias presenterar hur du kan använda minnesträning för att ge eleverna verktyg för att bemästra matten. Mattias ger tips på hur man kan arbeta för att ge nytt självförtroende för elever och hur man kan arbeta för att täppa till kunskapsluckorna och på rekordtid gå hela vägen från grundläggande räkneregler till avancerad gymnasiematte, fritt från traditionella pekpinnar och mossiga tragglande.

Du lär dig bland annat:

  • att förstå först, utan onödigt krångliga matteord
  • ett nytt sätt att snabbt få in multiplikationstabellen
  • att gå från nybörjare till att rätta Einsteins formel E = mc2

Mattias är föreläsare som tillsammans med Per Sundin har skrivit boken "Fatta matte!" Gör matematik enkelt med kraftfull minnesträning.

"Som ungdom blir boken den nyckel som hjälper dig att knäcka de svåra nötterna i matematikstudierna. Som vuxen får du chansen att effektivt ta igen det du missat och dessutom få ett fungerande och roligt sätt att hjälpa barnen med läxorna. Är du redo för ökad kunskapstörst, mer självständigt tänkande och hjälp i att ta de rätta besluten? Det är dags att äntligen fatta matte." 

Planerade tillfällen

Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Maria Westin Nilsson

Sidan senast uppdaterad: 2017-11-24 16.10

Ansvarig redaktör för sidan: Peter Käll