Sök Sök
Meny Meny

Logga in

- Anpassa textstorlek +

Digitala fortbildningar

För dig som är intresserad av ämnesrelaterade lärarfortbildningar som bygger på praktiserande pedagogers beprövade klassrumsmetodik, lektion-för-lektion.


Samtliga lektionsserier har tydliga lärandemål som pekar in i läroplanerna. Innehållet är lätt att använda i arbetet med dina egna elever och erbjuds via en digital lärplattform. Som deltagare väljer du var och när du vill läsa fortbildningarna under de givna kursveckorna.

Fortbilda dig

Du som är kommunalt anställd lärare har enligt avtal i snitt 104 timmar för kompetensutveckling per läsår. På fristående skolor finns en mängd avtal. Diskutera med din arbetsgivare så att detta seminarium räknas som kompetensutveckling för dig. Vad säger ditt avtal?

Opusplace

Initiativet är utvecklat av Ronald Bernette, grundare och ordförande av Opusplace som Lärarnas Riksförbund har ett samarbete med. Opusplace är ett privat initiativ stöttat av KTH Innovation för att utveckla en webbaserad ”community of learners”, med syfte att skapa bästa möjliga förutsättningar för kontinuerlig lärandeutveckling hos både lärare och elever.

Som medlem i LR har du rabatt på de fortbildningar som inte är kostnadsfria. Läs mer om hur du tar del av rabatten på respektive kurs.

Vid frågor om Opusplace eller fortbildningar, mejla Barbara Yu på barbara@opusplace.com

Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Maria Westin Nilsson

Sidan senast uppdaterad: 2018-10-15 15.01

Ansvarig redaktör för sidan: Maria Reuterskiöld