Sök Sök
Meny Meny

Logga in

- Anpassa textstorlek +

Digitala fortbildningar

Lärarnas Riksförbund har ett samarbete med Opusplace, som erbjuder ämnesrelaterade lärarfortbildningar som bygger på praktiserande pedagogers beprövade klassrumsmetodik, lektion-för-lektion.


Samtliga lektionsserier har tydliga lärandemål som pekar in i läroplanerna. Innehållet är lätt att använda i arbetet med dina egna elever och erbjuds via en digital lärplattform. Som deltagare väljer du var och när du vill läsa fortbildningarna under de givna kursveckorna.


Vad är Opusplace

Fortbildningen är framtagen av Ronald Bernette, grundare och projektledare för Opusplace. Opusplace är ett privat initiativ stöttat av KTH Innovation för att utveckla en webbaserad ”community of learners”, med syfte att skapa bästa möjliga förutsättningar för kontinuerlig lärandeutveckling hos både lärare och elever.

Vid frågor om fortbildningen maila Ronald Bernette.

Fortbilda dig

Du som är kommunalt anställd lärare har enligt avtal i snitt 104 timmar för kompetensutveckling per läsår. På fristående skolor finns en mängd avtal. Diskutera med din arbetsgivare så att detta seminarium räknas som kompetensutveckling för dig. Vad säger ditt avtal?

Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Maria Westin Nilsson

Sidan senast uppdaterad: 2018-02-07 13.41