Sök Sök
Meny Meny

Logga in

- Anpassa textstorlek +

Studie- och yrkesvägledning

Lärarnas Riksförbund organiserar cirka 2 000 yrkesverksamma studie- och yrkesvägledare. Lärarnas Riksförbund arbetar aktivt för att tillvarata yrkesgruppens intressen.
Lärarnas Riksförbund för dig som är studie- och yrkesvägledare

Lärarnas Riksförbund bevakar studie- och yrkesvägledarnas fackliga frågor såsom arbetsvillkor, löner och status. Förbundet bevakar också studie- och yrkesvägledningens utveckling i samhället och utövar lobbyverksamhet för medlemmarnas intressen.

Nyhetsbrev

Som studie- och yrkesvägledare och medlem i Lärarnas Riksförbund får du nyhetsbrevet Vägledarnytt var tredje onsdag i varje månad, med undantag för helgdagar.

Om du inte får detta nyhetsbrev, se till att din e-postadress finns med i medlemsregistret, antingen via Min Sida eller genom att kontakta medlemsenheten.

Forum för studie- och yrkesvägledning

Lärarnas Riksförbunds forum för studie- och yrkesvägledning har en egen webbplats med information för dig som studie- och yrkesvägledare. Där finner man inte bara stadgar och kontaktinformation för styrelsen, utan också ett diskussionsforum och nyheter. Här kan du också läsa gamla nummer av Vägledarnytt.

Bli medlem

Du blir medlem i forumet för studie- och yrkesvägledning samtidigt som du söker medlemskap i Lärarnas Riksförbund. Ange din titel "studie- och yrkesvägledare" på ansökan.

Rapportera fel på sidan

Tipsa en vän om artikeln

Vänligen verifiera att du inte är en robot

Du vill spara följande sida som genväg

Ansvarig för sidan: Johan Linder

Sidan senast uppdaterad: 2017-05-18 14.32